Een creatieve woensdagmiddag voor kinderen.

 

Cursus voor kinderen.

.

Voor wie: basisschoolkinderen

Deze cursus op de vrije woensdagmiddag is voor alle kinderen die het leuk vinden om te tekenen en te schilderen. Een hele woensdagochtend in de schoolbanken gezeten en dan eindelijk in de middag vrij. Wat is het dan heerlijk om als ouder uw kind onder professionele begeleiding te laten tekenen en schilderen. Twee uur lang kunnen ze in de Kunstplaats hun hart ophalen met verf en kwasten. Uw kind uit zich op een creatieve manier en leert spelenderwijs omgaan met kleuren, technieken en onderwerpen om te tekenen en schilderen. De cursus begint in september als het najaar er aan komt, kleuren veranderen, de natuur verandert. Het onderwerp zal de natuur zijn en hier zullen we spelenderwijs tekeningen en schilderijen over maken. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om een prachtig schilderij te maken voor de verjaardag van bijv. opa of oma. Het plezier hebben in creatief bezig zijn zal voorop staan want zonder plezier kan er niet gewerkt worden.

Een cursus van 8 weken waarin uw kind leert tekenen en schilderen met acrylverf aan de hand van een onderwerp.

 

Prijs voor 10 weken inclusief materiaal, ranja en wat lekkers: € 200,00, ook te betalen in 2 termijnen. Van mij als cursusleider leert uw kind:

1. onderzoeken van voorwerpen uit de natuur.

2. omgaan met materialen en gereedschappen.

3. zich uiten dmv kleur.

4. nieuwsgierig naar omgeving kijken.

5. verantwoordelijk omgaan met spullen.

6. kijken naar eigen werk en andermans werk.

7. gelegenheid om in een prettige en veilige sfeer te werken.

 

De Kunstplaats Leerdam btw: 92396276B02 Markt 7 KvK: 68806981 4141BG Leerdam Iban: NL95 INGB 0655 5604 91 tav T. van Campenhout Het eindresultaat is daarna te bezichtigen in een expositie van het gezamenlijke werk.