Voorwaarden expositie mogelijkheden De Kunstplaats Leerdam

 

1.         Exposanten hoeven niet te betalen om hun werk in de Kunstplaats te kunnen tentoonstellen. Als er werk verkocht wordt, rekent de Kunstplaats 30% commissie.

Mocht de tentoonstelling gesubsidieerd zijn dan is dit percentage bespreekbaar.

2.         Het staat exposanten vrij om fondsen aan te schrijven om hun expositie mogelijk te maken zolang de Kunstplaats hier niet voor aansprakelijk gesteld wordt.

3.         De Kunstplaats is geopend van woensdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 16.30 en op koopzondagen van 13.00 tot 16.30 uur.

De exposant staat het vrij om te komen op die dagen. Ik ben zelf aanwezig tijdens deze openingstijden. Eventuele afwijkende tijden en dagen zijn bespreekbaar.

4.         In de Kunstplaats moet het ten alle tijden mogelijk blijven om vergaderingen, bijeenkomsten, cursussen en trainingen te blijven verzorgen.

5.         Werken van exposanten zijn niet verzekerd in de Kunstplaats. Indien exposant dit wil, staat het hem/haar vrij om zelf een verzekering te regelen.

6.         De exposant draagt zorg voor een prijslijst bij de aangeleverde werken.

7.         De exposant levert digitale afbeeldingen aan ter gebruik van promotiemateriaal.

8.         Exposanten mogen meebepalen hoe hun werk tentoongesteld wordt, echter de punten bij nr. 3 mogen niet in gedrang komen. De Kunstplaats bepaalt de uiteindelijke inrichting van de expositie.

9.         Openingen worden niet verzorgd door de Kunstplaats, indien de exposant dit wil zal hij/zij hier zelf zorg voor moeten dragen en kan er gebruik gemaakt worden van de faciliteiten binnen de Kunstplaats.

10.       Promotiemateriaal en uitnodigingen worden ontworpen door de Kunstplaats i.v.m. de huisstijl. Indien dit anders geschiedt, moet het logo van de Kunstplaats erop staan en zal de Kunstplaats akkoord moeten gaan met het ontwerp.

11.       Het staat de Kunstplaats vrij om werk te weigeren voor een expositie.

12.       De Kunstplaats is niet wettelijk aansprakelijk voor eventuele schade aan werken tijdens het vervoer, inrichten of afhalen/verwijderen van de tentoongestelde werken.

13.       Iedere exposant zal al tegenprestatie 1 workshop aanbieden voor scholieren uit het basisonderwijs.